About Us

About us

Creativiteit, Diversiteit, Spontaniteit.

We don't make photographs just with a camera. We bring to the act of photography all the pictures we have seen, the books we have read, the music we have heard, the people we have loved. Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What we have caught on film is captured forever… it remembers little things, long after you have forgotten everything. Photography is an art of observation. It’s about finding something interesting in an ordinary place… We’ve found it has little to do with the things you see and everything to do with the way you see them.

What we like about photographs is that they capture a moment that’s gone forever, impossible to reproduce. Photography is the simplest thing in the world, but it is incredibly complicated to make it really work.

0
Photos Taken
0
Stoefende stoefboekjes
0
Ideas waiting to being realized
0
Happy Customers

Our Team

 • Dries Noels

  Fotograaf

Mogelijkheden

Onderstaande mogelijkheden zijn slechts een klein overzichtje van wat we doen. Voor overige vragen, neem vrijblijvend contact met ons op.

 • Communie/Lentefeest

  De communie of het lentefeest is de eerste stap van jullie kind op weg naar volwassenheid. Er wordt stilgestaan bij de waarden in het leven die belangrijk zijn. Jullie kind staat op deze dag centraal en wij bezorgen jullie graag een mooie herinnering aan deze eerste belangrijke stap. Elk jaar proberen we weer een nieuwe invulling te geven aan de communieperiode zodat er een uniek aandenken is voor elk kind.

 • Huwelijk

  De bezegeling van jullie liefde met het "Ja"-woord is een speciale gelegenheid. Het is een dag waarop jullie in het middelpunt van de belangstelling staan en wij bezorgen jullie graag een onvergetelijk aandenken aan deze dag. Elk huwelijk is natuurlijk anders en ieder koppel geeft een eigen invulling aan hun trouwdag. We bekijken dan ook graag samen met jullie de mogelijkheden en verwachtingen zodat we van jullie dag een onvergetelijke herinnering kunnen maken.

 • Belly

  Niets is mooier dan als koppel samen een zwangerschap te beleven. Deze mooie periode vastleggen in een intieme fotoreportage kan bij ons in de studio of op locatie. We werken graag samen naar een mooi resultaat zodat de herinnering aan deze speciale periode voor altijd bewaard kan blijven en jullie hieraan een blijvend aandenken hebben.

 • Modellen

  Er is niets leuker om als model in de spotlight te staan. Het is jouw kans om te stralen voor onze lens. Wij vinden niets leuker dan onze creativiteit de vrijheid te geven en samen met jouw als model te werken rond een specifiek thema, een spontaan idee of een leuke uitdaging.

Interesse in een samenwerking ?

Testimonials